FysioPlus Bonaparte

FysioPlus Bonaparte is een Fysiotherapeut gelegen aan Wissel 1 in Steenwijk.

Meer informatie over FysioPlus Bonaparte in Steenwijk

FysioPlus Bonaparte is een fysiotherapiepraktijk in Steenwijk die gespecialiseerd is in het behandelen van klachten en gezondheidsvragen. Ze begrijpen dat er achter elke patiënt een verhaal schuilt en luisteren daarom goed naar hun cliënten. De samenwerking tussen fysiotherapeut, coach en patiënt is essentieel voor het herstelproces. De praktijk heeft ruime ervaring in de medische- en sportwereld en blijft up-to-date door regelmatige bijscholing. Het is mogelijk om zonder verwijzing een afspraak te maken, behalve bij chronische aandoeningen. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht en betaling dient direct na de behandeling te worden voldaan. De praktijk is bereikbaar via telefoon of e-mail en een afspraak kan worden gemaakt met de fysiotherapeut of beweegcoach. Openingstijden zijn op afspraak en de praktijk is gesloten in het weekend en op feestdagen. De website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.

Wil je weten wat FysioPlus Bonaparte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FysioPlus Bonaparte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FysioPlus Bonaparte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FysioPlus Bonaparte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar FysioPlus Bonaparte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FysioPlus Bonaparte

Bezoekers bekeken ook