Fysiotherapie Henny Biemans

Fysiotherapie Henny Biemans is een Fysiotherapeut gelegen aan Schoolweg 19 in Zuidveen.

Meer informatie over Fysiotherapie Henny Biemans in Zuidveen

Bij Fysiotherapie Henny Biemans kunt u terecht voor de juiste zorg bij uw klacht. Ze hebben verschillende specialisten in de praktijk die u kunnen helpen bij het herstellen en weer optimaal kunnen bewegen. De therapeuten zijn gespecialiseerd in bewegen op dagelijks niveau, de sportfysiotherapeut behandelt sportgerelateerde klachten en voor bewegingsvrijheid kunt u terecht bij een manueel therapeut. Daarnaast bieden ze ook oedeemtherapie aan voor vochtophoping in het lichaam. In het nieuws zijn er aankondigingen van een nieuwe collega en een verandering binnen de organisatie. Verder wordt de Reducept-methode geïntroduceerd als een innovatieve digitale training voor het bestrijden van chronische pijn. De praktijk wordt gewaardeerd met een 9.2 door patiënten en de openingstijden en contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Fysiotherapie Henny Biemans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Henny Biemans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Henny Biemans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Henny Biemans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Fysiotherapie Henny Biemans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Henny Biemans

Bezoekers bekeken ook