MyHotelSteenwijk

MyHotelSteenwijk is een Hotel gelegen aan Oostermeentherand 2B in Steenwijk.

Meer informatie over MyHotelSteenwijk in Steenwijk

MyHotel Steenwijk is een groothartig, meedenkend en gastvrij hotel in het midden van Noord-Nederland. Ze passen zich aan aan de wensen van hun gasten en bieden een totale belevenis. Met hun achtergrond in de horeca weten ze hoe ze het verblijf zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Ze kennen de omgeving goed en kunnen je vertellen wat er te zien en te doen is in Steenwijk en omstreken. Ze bieden verschillende arrangementen aan, zoals het fietsarrangement en het culinaire arrangement. Het hotel is gelegen in een prachtige omgeving, dichtbij Giethoorn, de Hunebedden in Havelte en natuurgebied de Weerribben. Er zijn ook diverse restaurants in de omgeving waar ze een reservering voor kunnen plaatsen. Daarnaast worden er in Steenwijk zelf ook diverse evenementen georganiseerd. Het hotel biedt een afgesloten fietsenhok met oplaadpunten voor elektrische fietsen. De kamers zijn ruim, van a-kwaliteit en de service is ongeëvenaard. Neem contact op voor meer informatie of om een kamer te boeken.

Wil je weten wat MyHotelSteenwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MyHotelSteenwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MyHotelSteenwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MyHotelSteenwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar MyHotelSteenwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MyHotelSteenwijk

Bezoekers bekeken ook