De Smederij van Steenwijk

De Smederij van Steenwijk is een Hotel gelegen aan Gasthuisstraat 34-36 in Steenwijk.

Meer informatie over De Smederij van Steenwijk in Steenwijk

Bij De Oude Smidse in Steenwijk kunt u genieten van een verblijf in het kleinschalige hotel en restaurant, gevestigd in een voormalige smederij. Anko, Inge, Martin en Eva heten u van harte welkom. In het gezellige restaurant kunt u genieten van een diner en in één van de vijf authentieke hotelkamers kunt u overnachten. Let op, van 8 oktober tot en met 22 oktober zijn ze gesloten vanwege vakantie, maar vanaf donderdag 26 oktober staan ze weer voor u klaar. De contactgegevens van De Oude Smidse zijn te vinden op hun website, inclusief de openingstijden. Als u een kamer heeft geboekt, kunt u inchecken tussen 16.00 en 18.00 uur, andere tijden zijn in overleg mogelijk.

Wil je weten wat De Smederij van Steenwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Smederij van Steenwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Smederij van Steenwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Smederij van Steenwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar De Smederij van Steenwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Smederij van Steenwijk

Bezoekers bekeken ook