Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk

Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk is een Hotel gelegen aan Woldmeentherand 15 in Steenwijk.

Meer informatie over Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk in Steenwijk

Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk is een knus hotel gelegen aan de rand van het toeristische Steenwijk. Het hotel heeft een huiselijke sfeer en biedt luxe accommodaties met comfortabele bedden. Het à la carte restaurant van het hotel biedt heerlijke maaltijden en er zijn ook vergaderzalen beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten. Natuurliefhebbers zullen genieten van de nabijheid van Nationaal Park Weerribben Wieden, waar prachtige wandel- en fietstochten gemaakt kunnen worden. Daarnaast is het hotel ook gunstig gelegen voor een dagje winkelen in Heerenveen of varen in Giethoorn. Het hotel is gelegen in het noorden van Nederland en biedt een prachtige omgeving voor lange wandelingen.

Wil je weten wat Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk

Bezoekers bekeken ook