Hoekstra-bouw B.V.

Hoekstra-bouw B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Lange Baan 12 in Steenwijk.

Meer informatie over Hoekstra-bouw B.V. in Steenwijk

Hoekstra-bouw is een betrouwbaar bouwbedrijf in Steenwijk en omgeving dat gespecialiseerd is in houtbouw, verbouwingen, onderhoud en renovaties. Ze bieden een totaalpakket aan diensten, inclusief installatiewerkzaamheden en tegelwerk. Bij het inschakelen van het bouwbedrijf komen ze eerst langs om de situatie te bekijken en uw ideeën te bespreken. Vervolgens kunnen ze een offerte opstellen of op basis van een uurloon werken. Ze werken binnen een straal van 65 kilometer rondom Steenwijk en rekenen geen voorrijkosten. Ze zijn beschikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur en bieden ook een 24-uursservice voor spoedgevallen. Klanten zijn tevreden over de vakmanschap, het nakomen van afspraken en het vriendelijke contact met het team van Hoekstra-bouw.

Wil je weten wat Hoekstra-bouw B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hoekstra-bouw B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hoekstra-bouw B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoekstra-bouw B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Hoekstra-bouw B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hoekstra-bouw B.V.

Bezoekers bekeken ook