Loosman Betonpompen B.V.

Loosman Betonpompen B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Koematen 46-D in Steenwijk.

Meer informatie over Loosman Betonpompen B.V. in Steenwijk

Sinds 2006 is Loosman Betonpompen gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse betonwerkzaamheden. Ze leveren gladde betonvloeren, vullen naden en kunnen ook storten op moeilijk bereikbare plaatsen. Door te blijven investeren in de nieuwste technieken, kunnen ze altijd de beste oplossingen bieden voor het verpompen van beton. Met vier locaties waar de pompen zijn gevestigd en een team van goed opgeleide machinisten, is Loosman Betonpompen uitgegroeid tot een betrouwbare partner in betonpompen. Ze beschikken over de juiste apparatuur en vakkundig personeel en zijn ISO 9001 en VCA gediplomeerd. Bij Loosman Betonpompen kunt u terecht voor kleine betonpompen, schuimbetonpompen, Schwing Telescoop Betonpompen en vacatures. U kunt ook een offerte aanvragen.

Wil je weten wat Loosman Betonpompen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loosman Betonpompen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loosman Betonpompen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loosman Betonpompen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Loosman Betonpompen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loosman Betonpompen B.V.

Bezoekers bekeken ook