DGH Bouw

DGH Bouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Lange Baan 3-80 in Steenwijk.

Meer informatie over DGH Bouw in Steenwijk

DGH Bouw is een allround bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in renovatie, verbouw, onderhoud en nieuwbouw in de regio van Diever & Steenwijk. Ze hebben jarenlange ervaring in de bouw en werken samen met betrouwbare partners. DGH Bouw biedt een compleet pakket aan werkzaamheden aan, zoals het plaatsen van dakkapellen, dakbedekking, renovatie van toiletruimtes, tegelwerk, metselwerk, woningverbouwingen, het plaatsen van vaste trappen naar zolder, aanbouw, stucwerk, nieuwe badkamers, het bouwen van schuren en overkappingen, het verbouwen van zolders en het plaatsen van dakopbouwen. Ze zorgen voor alles, van begin tot eind, en passen indien nodig aanpassingen direct ter plekke aan. DGH Bouw is voornamelijk actief in de plaatsen Meppel, Steenwijk, Boschoord, Darp, Diever, Dieverbrug, Doldersum, Dwingeloo, Eemster, Frederiksoord, Geeuwenbrug, Havelte, Havelterberg, Leggeloo, Lhee, Lheebroek, Nijensleek, Oldendiever, Oude Willem, Uffelte, Vledder, Vledderveen, Wapse, Wapserveen, Wateren, Wilhelminaoord, Wittelte en Zorgvlied.

Wil je weten wat DGH Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DGH Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DGH Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DGH Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar DGH Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DGH Bouw

Bezoekers bekeken ook