Falkena Glas en Schilderwerken

Falkena Glas en Schilderwerken is een Schilder gelegen aan Karenbrug 2 in Steenwijk.

Meer informatie over Falkena Glas en Schilderwerken in Steenwijk

Ons enthousiaste team van vakmensen staat klaar voor binnenschilderwerk, buitenschilderwerk en glasmontage in Steenwijk en omgeving. We adviseren je over de beste producten voor jouw situatie en zorgen voor een professionele afwerking. Buitenschilderwerk is essentieel voor het behoud van je woning of pand, omdat het beschermt tegen weersinvloeden en houtrot. Ook mooi binnenschilderwerk is belangrijk, zowel voor de uitstraling als voor het voorkomen van houtrot. Daarnaast spelen wandafwerking en glaswerk een grote rol in de sfeer van je interieur. Bij ons kun je terecht voor advies over isolerende beglazing en andere mogelijkheden om je leefcomfort te verbeteren en energie te besparen. Verder raden we aan om je schilderwerk jaarlijks te reinigen en elke 5 jaar een inspectie te laten doen door een vakman. Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van kleuren, adviseren we je graag. Momenteel is er veel vraag naar vakmensen, dus informeer gerust naar de mogelijkheden voor opdrachten in 2023. Onze contactgegevens zijn te vinden op onze website.

Wil je weten wat Falkena Glas en Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Falkena Glas en Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Falkena Glas en Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Falkena Glas en Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Falkena Glas en Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Falkena Glas en Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook