Bruintjes Paint Service

Bruintjes Paint Service is een Schilder gelegen aan Frans Halsstraat 32 in Steenwijk.

Meer informatie over Bruintjes Paint Service in Steenwijk

Bruintjes Paint Service is een gespecialiseerd jachtschildersbedrijf dat zich richt op het plamuren en spuiten van luxe jachten, sloepen en tenders. Ze werken nauw samen met AkzoNobel voor de nieuwbouw van jachten, waarbij metingen worden verricht om de beste kwaliteit te garanderen. Aan het einde van het proces ontvangen ze een certificaat van AkzoNobel, waardoor er een complete systeemgarantie wordt geboden. Het bedrijf houdt zich ook bezig met onderhoudswerkzaamheden, zoals antifouling rollen, poetsen, overspuiten en spotrepair. Ze hebben een moderne mengmodule waarmee ze kleuren kunnen maken met een afwijking van slechts 0,10%. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in metallic spuiten en hebben ze een vaste locatie in Ossenzijl waar ze boten tot 20 ton kunnen liften en lakken. Voor meer informatie of een offerte kunnen geïnteresseerden contact opnemen via naam, e-mail, bericht en telefoonnummer.

Wil je weten wat Bruintjes Paint Service verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bruintjes Paint Service of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bruintjes Paint Service? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bruintjes Paint Service het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Bruintjes Paint Service reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bruintjes Paint Service

Bezoekers bekeken ook