Kmg Schilderwerken

Kmg Schilderwerken is een Schilder gelegen aan in .

Meer informatie over Kmg Schilderwerken in

Kmg Schilderwerken is een professioneel schildersbedrijf dat betaalbare prijzen biedt. Ze staan bekend om hun kwaliteit, klantvriendelijkheid en netheid. Als allround vakman kunnen ze advies geven over materialen en kleuren en zorgen ze voor een duidelijke uitleg over de uitvoering van het werk. Ze zijn gespecialiseerd in onderhoud, renovatie schilderwerk, glaszetten, behangwerk en houtrotreparatie. Voor onderhoudsschilderwerk gebruiken ze hoogwaardige kwaliteitsproducten met een onderhoudscyclus van 3 tot 5 jaar. Bij renovatie schilderwerk hebben ze kennis van oude materialen en lokale kenmerken. Ze kunnen ook isolerende beglazing plaatsen om stookkosten te verminderen. Daarnaast zijn ze ervaren in het aanbrengen van behang en kunnen ze houtrot in kozijnen en deuren herstellen met 10 jaar garantie. Neem contact met hen op voor meer informatie, een afspraak of een offerte.

Wil je weten wat Kmg Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kmg Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kmg Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kmg Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Kmg Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kmg Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook