Zijlstra Schoenen

Zijlstra Schoenen is een Schoenenwinkel gelegen aan Oosterstraat 42 in Steenwijk.

Meer informatie over Zijlstra Schoenen in Steenwijk

Zijlstra Schoenen is een gespecialiseerde schoenenwinkel in Steenwijk. Ze hebben de nieuwste modetrends voor zowel jong als oud en zijn al meer dan 75 jaar gespecialiseerd in schoenen voor makkelijke en moeilijke voeten. Ze bieden een ruime keuze aan merken en maten om ervoor te zorgen dat iedere klant de juiste schoenen vindt. Bij Zijlstra Schoenen krijgen klanten alle aandacht die ze nodig hebben en staan gediplomeerde vakmensen klaar om te helpen. Ze garanderen de optimale pasvorm voor iedere klant. Daarnaast bieden ze een extra service waarbij kindervoeten gratis kunnen worden opgemeten met behulp van een elektronisch meetapparaat. Dit apparaat meet in slechts 3 seconden de lengte en breedte van beide voeten met behulp van infrarood licht. Bezoek de winkel van Zijlstra Schoenen om het assortiment te bekijken.

Wil je weten wat Zijlstra Schoenen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zijlstra Schoenen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zijlstra Schoenen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zijlstra Schoenen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Zijlstra Schoenen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zijlstra Schoenen

Bezoekers bekeken ook