Bennen Modeschoenen

Bennen Modeschoenen is een Schoenenwinkel gelegen aan Oosterstraat 41 in Steenwijk.

Meer informatie over Bennen Modeschoenen in Steenwijk

Bennen Modeschoenen is een winkel die al meer dan 35 jaar te vinden is in Steenwijk. Gerard Bennen opende de winkel in 1986 en heeft sindsdien een eigenzinnige collectie van schoenen, tassen, riemen en accessoires samengesteld. Bij Bennen Modeschoenen kun je altijd terecht voor eerlijk advies en een gezellige sfeer. De winkel heeft een breed assortiment aan lederwaren en is geopend op dinsdag tot en met zaterdag. Contact opnemen kan via de contactgegevens die op de website te vinden zijn. Klanten zijn erg tevreden over de service van Bennen Modeschoenen en prijzen de kwaliteit van de schoenen en het vriendelijke personeel.

Wil je weten wat Bennen Modeschoenen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bennen Modeschoenen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bennen Modeschoenen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bennen Modeschoenen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Bennen Modeschoenen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bennen Modeschoenen

Bezoekers bekeken ook