Velomax

Velomax is een Fietsenwinkel gelegen aan Korte Baan 26 in Steenwijk.

Meer informatie over Velomax in Steenwijk

Velomax is sinds 2014 de grootste fietsenwinkel in Steenwijk en omgeving. Ze bieden service tijdens en na de verkoop en hebben grote merken zoals Batavus, Sparta, Flyer, Cube, Scott, Kalkhoff en Pegasus. In hun ruime locatie in Steenwijk hebben ze een showroom en werkplaats waar ze hun grote aanbod presenteren en reparaties en onderhoud uitvoeren. Recent waren ze te zien op RTL4 en RTL5 en ontvingen ze veel leuke reacties. Ze hopen met de collectie van komend seizoen weer een mooi jaar te hebben. Voor meer informatie over hun locatie en evenementen kun je hun contactpagina bekijken. Je kunt bij Velomax terecht voor elektrische stadsfietsen, racefietsen, mountainbikes en verlichting. Hun contactgegevens zijn: Korte Baan 26, 8331 LA Steenwijk, telefoonnummer 0521792002 en e-mailadres info@velomax.nl.

Wil je weten wat Velomax verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Velomax of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Velomax? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Velomax het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Velomax reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Velomax

Bezoekers bekeken ook