Krush Bikes

Krush Bikes is een Fietsenwinkel gelegen aan Oosterstraat 39 in Steenwijk.

Meer informatie over Krush Bikes in Steenwijk

Krush biedt een Overwinter Deal aan bij de aanschaf van een Krush Gravel of Impact fiets, waarbij je een gratis Elite fietstrainer ter waarde van €499,- krijgt. Daarnaast zijn er verschillende modellen racefietsen beschikbaar, zoals de All-In / Aero Disc, met prijzen variërend van €2.799,- tot €3.849,-, afhankelijk van de specificaties. Krush onderscheidt zich van andere merken door dezelfde kwaliteit en innovatieve technieken te bieden, maar voor een veel lagere prijs. De fietsen zijn efficiënt, stoer en betrouwbaar, en de kosten worden zo laag mogelijk gehouden om de prijs voor de klant betaalbaar te houden. Het contact met Krush is persoonlijk en de service omvat onder andere gratis thuisbezorging en een gratis fietsmeting. Krush streeft naar de perfecte combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid en maakt gebruik van open moulds om de frames te produceren. Daarnaast worden de fietsen uitvoerig getest en beschikken ze over UCI goedgekeurde frames.

Wil je weten wat Krush Bikes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Krush Bikes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Krush Bikes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Krush Bikes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Krush Bikes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Krush Bikes

Bezoekers bekeken ook