Ulla's Nailstime

Ulla's Nailstime is een Nagelstudio gelegen aan Kallenkoterallee 20 in Steenwijk.

Meer informatie over Ulla's Nailstime in Steenwijk

Bij Ulla's Nailstime kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft. U kunt gemakkelijk de agenda bekijken en uw afspraak plannen met het online boekingssysteem. Op de website vindt u ook enkele voorbeelden van de nagelsets die ik heb gemaakt. Als u meer wilt zien, kunt u op sociale media kijken, waar de meest recente foto's en nieuwtjes worden geplaatst. Vergeet ook niet om de algemene voorwaarden en huisregels door te lezen. Ulla's Nailstime is alleen geopend op afspraak. Op maandag zijn we gesloten, op dinsdag en woensdag zijn we geopend van 18:00 tot 21:30, op donderdag zijn we gesloten in even weken en open van 8:00 tot 16:00 in oneven weken, op vrijdag zijn we geopend van 18:00 tot 21:30 en op zaterdag zijn we gesloten. U kunt ons vinden op Kallenkoterallee 20, 8331 AH Steenwijk. Ons BTW-nummer is NL001559034B11 en ons KvK-nummer is 73674346.

Wil je weten wat Ulla's Nailstime verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ulla's Nailstime of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ulla's Nailstime? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ulla's Nailstime het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Ulla's Nailstime reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ulla’s Nailstime

Bezoekers bekeken ook