Mooi & Elegant

Mooi & Elegant is een Nagelstudio gelegen aan Moeraslanden 8 in Steenwijk.

Meer informatie over Mooi & Elegant in Steenwijk

Natasja Klaui is de eigenaar van Mooi & Elegant, een beautysalon in Steenwijk. Ze biedt verschillende behandelingen aan, zoals natuurlijk ogende kunstnagels, gezichtsbehandelingen en wimperextensions. Natasja heeft verschillende opleidingen gevolgd en certificaten behaald om haar klanten de beste service te kunnen bieden. Omdat haar huidige salon te klein was, heeft ze tijdens de lockdown een nieuwe salon laten bouwen. Klanten kunnen bij haar terecht voor een ontspannend cadeau, zoals een cadeaubon. Om een afspraak te maken of vragen te stellen, kunnen klanten contact opnemen via mail, telefoon of WhatsApp. De salon is geopend van maandag tot en met vrijdag en op zaterdag.

Wil je weten wat Mooi & Elegant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mooi & Elegant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mooi & Elegant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mooi & Elegant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Mooi & Elegant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mooi & Elegant

Bezoekers bekeken ook