Tandzorg Steenwijk

Tandzorg Steenwijk is een Tandarts gelegen aan Steenwijkerdiep 79 in Steenwijk.

Meer informatie over Tandzorg Steenwijk in Steenwijk

Tandartspraktijk Steenwijkerdiep is een moderne tandartspraktijk in het hart van Steenwijk. Ze hebben sinds augustus 2018 hun praktijk gevestigd aan de Steenwijkerdiep 79 en bieden hoogwaardige tandheelkunde met een persoonlijke werkwijze. Het team bestaat uit ervaren mondzorg professionals, waaronder tandartsen, mondhygiënisten en assistentes. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom en kunnen zich telefonisch aanmelden. Parkeren voor de deur is niet altijd mogelijk, maar er zijn parkeermogelijkheden op ongeveer 100 meter afstand. Ook is het mogelijk om met de boot aan te meren in de passantenhaven. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur, met mogelijke uitzonderingen in individuele gevallen. Voor meer informatie, afspraken en vragen kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0521-522396.

Wil je weten wat Tandzorg Steenwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandzorg Steenwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandzorg Steenwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandzorg Steenwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Tandzorg Steenwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandzorg Steenwijk

Bezoekers bekeken ook