tandartspraktijk H. van Huizen

tandartspraktijk H. van Huizen is een Tandarts gelegen aan Gasthuisstraat 46 in Steenwijk.

Meer informatie over tandartspraktijk H. van Huizen in Steenwijk

Tandartspraktijk Van Huizen is opgericht in 2001 en is gevestigd in Steenwijk. De praktijk biedt verschillende tandheelkundige diensten aan, waaronder algemene tandheelkunde, endodontologie, mondhygiëne, implantologie en cosmetische tandheelkunde. Daarnaast is de praktijk gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten en ouderen die niet in staat zijn om naar de praktijk te komen. Tandartspraktijk Van Huizen is "Senior Proof" en heeft meerdere kamers die goed toegankelijk zijn voor mindervaliden. De praktijk hecht ook veel belang aan een goede mondhygiëne en biedt patiënten de juiste middelen en instructies voor een gezond gebit. Daarnaast verkoopt de praktijk mondverzorgingsproducten via een webshop. Nieuwe patiënten zijn welkom en kunnen telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken.

Wil je weten wat tandartspraktijk H. van Huizen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van tandartspraktijk H. van Huizen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij tandartspraktijk H. van Huizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je tandartspraktijk H. van Huizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar tandartspraktijk H. van Huizen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. tandartspraktijk H. van Huizen

Bezoekers bekeken ook