Rijschool Brookes

Rijschool Brookes is een Rijschool gelegen aan Kallenkoterallee 49 in Steenwijk.

Meer informatie over Rijschool Brookes in Steenwijk

Morgen is altijd de drukste dag van de week, dus het is verstandig om vandaag nog een afspraak te maken voor een gratis proefles bij Rijschool Brookes. Het doel van deze rijschool is om ervoor te zorgen dat je na het behalen van je rijbewijs veilig en zonder deuken kunt rijden. Op de website vind je informatie over de tarieven van de verschillende lessen en lespakketten, en er zijn ook aangepaste lessen mogelijk. Daarnaast zijn er praktische tips te vinden voor het afrijden en is er een pagina met veelgestelde vragen. Rijschool Brookes biedt nu ook motorrijles aan, waarbij je gebruik kunt maken van de lesmotoren, helmen, motorpakken en handschoenen van de rijschool. Er wordt momenteel gewerkt aan de website waar binnenkort meer informatie te vinden zal zijn over de motorlessen. Naast de reguliere praktijklessen biedt de rijschool ook faalangst rijlessen aan en kunnen ze je voorbereiden op de rijtest bij het CBR. Verder is er een opfriscursus autorijden beschikbaar en begeleiden ze je naar het B-NO examen. Rijschool Brookes is gevestigd in Steenwijk en biedt ook rijopleidingen in het Spaans, Duits en Engels. Je kunt contact opnemen via email of telefoon om je eerste les te boeken en de tarieven te bekijken.

Wil je weten wat Rijschool Brookes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Brookes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Brookes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Brookes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Rijschool Brookes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Brookes

Bezoekers bekeken ook