Autorijschool Profiplus

Autorijschool Profiplus is een Rijschool gelegen aan Het Schar 98 in Steenwijk.

Meer informatie over Autorijschool Profiplus in Steenwijk

Autorijschool ProfiPlus is een rijschool gevestigd in Steenwijkerwold nabij Steenwijk. Ze bieden rijlessen aan in zowel een elektrische automaat als een schakelauto. De rijschool bestaat sinds 2006 en haalt leerlingen op van thuis, school of werk in de regio Steenwijk, Meppel, Heerenveen, Oldemarkt en Wolvega. Ze geven extra aandacht aan leerlingen met ADD, ADHD, faalangst, dyslexie of autisme en passen de rijlessen daarop aan. Ook ouderen kunnen bij de rijschool terecht, waar de lessen speciaal op hen zijn afgestemd. Autorijschool ProfiPlus onderscheidt zich door een hoog slagingspercentage, maximale lestijd zonder andere leerlingen op te halen, individuele hulp bij de theorie en flexibiliteit voor studenten met wisselende roosters. Ze bieden ook lessen voor het aanhanger rijbewijs aan. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen voor meer informatie of om zich direct op te geven voor autorijles.

Wil je weten wat Autorijschool Profiplus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Profiplus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Profiplus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Profiplus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Autorijschool Profiplus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Profiplus

Bezoekers bekeken ook