Koel ICT - Zakelijk ICT Beheer

Koel ICT - Zakelijk ICT Beheer is een IT-consultancy gelegen aan Stationsplein 8 in Steenwijk.

Meer informatie over Koel ICT - Zakelijk ICT Beheer in Steenwijk

Koel ICT is een bedrijf dat gespecialiseerd is in ICT en biedt een betrouwbare ICT-omgeving aan. Ze staan altijd klaar om te helpen tegen een uurtarief. Sjoerd IJzerman is verantwoordelijk voor de marketing en is tevens een Apple specialist. Hij zorgt voor maximale zichtbaarheid en bereikbaarheid voor Koel ICT en ondersteunt zijn collega's bij het bouwen en ontwerpen van websites. De oprichter van Koel ICT heeft jarenlange ervaring als Hoofd Automatisering en heeft besloten om zijn eigen bedrijf op te richten. Hij is gepassioneerd over ICT en zet de klant altijd op de eerste plaats. Het team van Koel ICT bestaat ook uit een medewerker beheer ICT die verschillende systemen en platformen configureert, en een mediavormgever die grafische en interactieve media-uitingen ontwerpt en realiseert. Het doel van het team is om klanten gelukkig te maken met de diensten die ze leveren.

Wil je weten wat Koel ICT - Zakelijk ICT Beheer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koel ICT - Zakelijk ICT Beheer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koel ICT - Zakelijk ICT Beheer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koel ICT - Zakelijk ICT Beheer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Koel ICT - Zakelijk ICT Beheer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koel ICT – Zakelijk ICT Beheer

Bezoekers bekeken ook