ITicon B.V.

ITicon B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Wilhelminastraat 45 in Steenwijk.

Meer informatie over ITicon B.V. in Steenwijk

ITicon is een specialist in het leveren van hoogopgeleide professionals op basis van detachering. Ze detacheren ICT-professionals en organisatieadviseurs aan verschillende bedrijven en overheidsorganisaties. Daarnaast bieden ze consultancy aan om strategisch en tactisch inzicht te krijgen. Ze hebben ook een Academy waar trainingen en certificeringen worden gegeven om de deskundigheid van ZZP'ers en schoolverlaters te vergroten. ITicon is ook bekroond met de FD Gazelle Award en is uitgeroepen tot Werkgever van het Jaar. Ze zijn betrokken bij verschillende initiatieven, waaronder de jeugd Olympische Spelen en Stichting Against Cancer. Ze hebben vestigingen in Steenwijk en Utrecht.

Wil je weten wat ITicon B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ITicon B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ITicon B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ITicon B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar ITicon B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ITicon B.V.

Bezoekers bekeken ook