ELJA MODE

ELJA MODE is een Kledingwinkel gelegen aan Woldpromenade 18 in Steenwijk.

Meer informatie over ELJA MODE in Steenwijk

Elja mode is een modezaak in Steenwijk met een prachtige collectie en deskundig personeel. Ze hebben diverse kledinglijnen, waaronder Tramontana, Geisha, Rino & Pelle en Poools. De collecties kenmerken zich door vrouwelijke en stoere styling, met aandacht voor details. Elja mode biedt ook bijpassende accessoires aan. Klanten waarderen de eerlijke adviezen, het lekkere kopje koffie en de hartelijke sfeer in de winkel. Het personeel luistert naar de klant en biedt deskundig advies. Elja mode streeft naar 100% tevredenheid en is makkelijk bereikbaar in het centrum van Steenwijk. Je kunt contact opnemen via telefoon of email.

Wil je weten wat ELJA MODE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ELJA MODE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ELJA MODE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ELJA MODE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar ELJA MODE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ELJA MODE

Bezoekers bekeken ook