Bertus mode Steenwijk

Bertus mode Steenwijk is een Kledingwinkel gelegen aan Oosterstraat 11 in Steenwijk.

Meer informatie over Bertus mode Steenwijk in Steenwijk

Bertus Mode is een winkel die al meer dan 30 jaar bestaat en met de tijd is meegegaan. Ze bieden vernieuwende mode collecties in de huidige kleuren en hebben steeds wisselende collecties, zodat er elke week iets nieuws te zien is. Ze hebben een grote selectie meisjes- en jongensmode, van merken als Persival, D-zine, CARS jeans, Ravagio en Unlocked. Zelfs voor kinderen vanaf maat 104 hebben ze genoeg keuze. Als je nog kleinere maten nodig hebt, biedt Bertus Mode ook een lees meer sectie waar je meer informatie kunt vinden. Bertus Mode staat bekend om hun goede klantenservice.

Wil je weten wat Bertus mode Steenwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bertus mode Steenwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bertus mode Steenwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bertus mode Steenwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Bertus mode Steenwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bertus mode Steenwijk

Bezoekers bekeken ook