E. de Boer & Zn. Aannemersbedrijf B.V.

E. de Boer & Zn. Aannemersbedrijf B.V. is een Aannemer gelegen aan Produktieweg 2 in Steenwijk.

Meer informatie over E. de Boer & Zn. Aannemersbedrijf B.V. in Steenwijk

Bouwbedrijf de Boer Steenwijk is een ervaren aannemer die al sinds 1947 actief is in de regio Kop van Overijssel. Ze bouwen en renoveren woningen, scholen, kantoorpanden en andere gebouwen. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van betrouwbaar vakmanschap en is onlangs overgenomen door Jan Pijl, met als doel het bedrijf verder uit te breiden. Het team van De Boer Steenwijk bestaat uit vakmensen met veel kennis en ervaring, en ze hebben een uitgebreid netwerk van andere vakmensen. Hierdoor zijn ze flexibel en slagvaardig. De diensten die ze aanbieden zijn onder andere projectontwikkeling, nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en service. Ze hebben ook een storingsdienst die 24/7 beschikbaar is voor calamiteiten. Het bedrijf heeft al verschillende projecten gerealiseerd, waaronder appartementen, een woonhuis, een autodealer en een school. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met De Boer Steenwijk.

Wil je weten wat E. de Boer & Zn. Aannemersbedrijf B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van E. de Boer & Zn. Aannemersbedrijf B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij E. de Boer & Zn. Aannemersbedrijf B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je E. de Boer & Zn. Aannemersbedrijf B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar E. de Boer & Zn. Aannemersbedrijf B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. E. de Boer & Zn. Aannemersbedrijf B.V.

Bezoekers bekeken ook