Bouwbedrijf J. Lok

Bouwbedrijf J. Lok is een Aannemer gelegen aan Dolderweg 38 in Steenwijk.

Meer informatie over Bouwbedrijf J. Lok in Steenwijk

J. Lok is het bouwbedrijf van Overijssel dat bekend staat om bouwen met een persoonlijke draai. Het bedrijf zorgt ervoor dat alle wensen op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie werkelijkheid worden. Met meer dan 30 jaar ervaring is J. Lok voornamelijk actief in Overijssel, Drenthe en Friesland. Ze hebben al veel mooie opdrachten uitgevoerd, zowel grote projecten als kleinere klussen. Het bedrijf deelt graag haar expertise en werkt samen met vaste partners om exclusief maatwerk te kunnen bieden. J. Lok helpt graag met elke klus, groot of klein, en werkt transparant en persoonlijk. Ze maken altijd eerst een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en stellen vervolgens een overzichtelijke en vrijblijvende offerte op. Het belangrijkste doel is de tevredenheid van de klanten en daarom wordt al het werk als maatwerk verricht. Prijzen worden niet via de website of telefoon gegeven, maar er wordt een professioneel en eerlijk advies gegeven. Het bouwbedrijf is te bereiken via telefoonnummer 06 53 71 88 91 en ze nodigen klanten graag uit voor een kop koffie. Daarnaast biedt J. Lok diverse diensten aan, zoals het verbouwen van badkamers, plaatsen van dakkapellen, nieuwbouw, renovatie, dakrenovatie, carports, serres, veranda's, aanbouw/uitbouw, kluswerkzaamheden, woningverbouw en groene daken.

Wil je weten wat Bouwbedrijf J. Lok verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf J. Lok of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf J. Lok? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf J. Lok het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Bouwbedrijf J. Lok reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf J. Lok

Bezoekers bekeken ook