Cafetaria bistro & more

Cafetaria bistro & more is een Cafetaria gelegen aan Gasthuislaan 30 in Steenwijk.

Meer informatie over Cafetaria bistro & more in Steenwijk

De website van Cafetaria Bistro & More is op dit moment gesloten. Op de menukaart staan verschillende populaire gerechten, zoals pita shoarma, loempia more, en broodje hamburger speciaal more. Er is ook een ruime keuze aan snoep, zoals Mars, Twix, en een snoep zakje verassing. Voor vegetariërs zijn er onder andere groente kroketten en vegetarische hamburgers beschikbaar. Daarnaast biedt de cafetaria ook milkshakes, softijs en verschillende soorten patat aan, zoals patat zonder saus, patat met mayonaise, en patat vrede. Ook zijn er diverse snacks verkrijgbaar, zoals frikandellen, kipburgers, en bittergarnituur. Voor kinderen zijn er speciale kids boxen met onder andere frikandel en kroket. Daarnaast zijn er verschillende sauzen en dranken te bestellen. Het is mogelijk om de bestelling af te halen of te laten bezorgen.

Wil je weten wat Cafetaria bistro & more verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria bistro & more of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria bistro & more? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria bistro & more het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Cafetaria bistro & more reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria bistro & more

Bezoekers bekeken ook