Bestaria Steenwijk

Bestaria Steenwijk is een Cafetaria gelegen aan Het Schar 1-A in Steenwijk.

Meer informatie over Bestaria Steenwijk in Steenwijk

Bestaria Steenwijk is een gastvrije ontmoetingsplek in het centrum waar kwaliteit en service voorop staan. Ze streven ernaar om iedereen een leuke ervaring te geven. Ze zijn vooral trots op hun eigengemaakte hamburger, gemaakt van kwaliteitsgehakt. Daarnaast bieden ze ook andere snacks en gerechten aan, zoals kroketten, supertjes, zalm, tonijn en salades. Een specialiteit is de 'bal van Lieffert', een robuuste gehaktbal met een heerlijke smaak en structuur. Ze zijn bereikbaar via e-mail en telefoon en zijn gevestigd aan Het schar 1A in Steenwijk. De openingstijden variëren per dag.

Wil je weten wat Bestaria Steenwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bestaria Steenwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bestaria Steenwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bestaria Steenwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Bestaria Steenwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bestaria Steenwijk

Bezoekers bekeken ook