B&B slapen in de kerk

B&B slapen in de kerk is een Bed & Breakfast gelegen aan Burg H.G. Reinenstraat 1 in Steenwijk.

Meer informatie over B&B slapen in de kerk in Steenwijk

In Steenwijk kunt u overnachten in een bijzondere B&B in een voormalig kerkgebouw. De Bovenkamer is gelegen op een unieke locatie vlakbij het centrum van de oude vestingstad. De kerkzaal is omgebouwd tot een glas-in-lood atelier en woonhuis, en deze sfeer komt terug in de grote ramen van de B&B. De Bovenkamer beschikt over een eigen ingang en een luxe privé badkamer. Daarnaast zijn er voorzieningen zoals een werkplek, wifi, flatscreen, mini-koelkast, magnetron, Senseo, waterkoker en benodigdheden voor koffie/thee en soep. Het ontbijt wordt als 5-sterren beoordeeld. De B&B is een perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen, zoals Giethoorn, Nationaal Park de Weerribben, de bossen bij Havelte en het historische marktplein met musea en restaurants. In de voormalige kerkzaal is het glas-in-lood atelier De Glazen Zee gevestigd, waar u de glazenier aan het werk kunt zien en meer kunt leren over dit ambacht.

Wil je weten wat B&B slapen in de kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B slapen in de kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B slapen in de kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B slapen in de kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar B&B slapen in de kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B slapen in de kerk

Bezoekers bekeken ook