B&B De Stadssingel

B&B De Stadssingel is een Bed & Breakfast gelegen aan Kornputsingel 20 in Steenwijk.

Meer informatie over B&B De Stadssingel in Steenwijk

B&B De Stadssingel is een luxe bed & breakfast gevestigd in een historisch rijksmonument uit 1886 in Steenwijk. Het pand was vroeger een dokterspraktijk en is nu een B&B met 4 gastenkamers in de stijl van een luxe boutique hotel. De kamers zijn ruim en comfortabel met grote boxsprings en verse broodjes als ontbijt. De B&B bevindt zich in het historische centrum van Steenwijk, vlakbij natuurgebied De Weerribben en De Wieden. In de omgeving is genoeg te beleven, zoals wandelen, fietsen, winkelen en genieten van restaurants en terrassen. De B&B biedt ook arrangementen aan, zoals het verwenarrangement en het herfstarrangement. Ook is het mogelijk om zonder overnachting te genieten van een high tea of een diner in de serre. Andere gasten hebben positieve reviews achtergelaten over hun verblijf. B&B De Stadssingel is dus een bijzondere plek om te overnachten in Steenwijk.

Wil je weten wat B&B De Stadssingel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B De Stadssingel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B De Stadssingel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B De Stadssingel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar B&B De Stadssingel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B De Stadssingel

Bezoekers bekeken ook