youflow

youflow is een Tai Chi-school gelegen aan Broekslagen 6 in Steenwijk.

Meer informatie over youflow in Steenwijk

Weerbaarheidstraining volgens de Dao Lu methode helpt mensen om zichzelf te verweren en hun grenzen te behouden. Het is geschikt voor jong en oud en verschillende doelgroepen, zoals jeugd en mensen met een lichte verstandelijke beperking. Dao Lu helpt niet alleen bij weerbaarheid, maar ook bij vitaliteit en gezondheid door het versterken en soepel maken van het lichaam. Daarnaast ontspant de geest door de meditatieve manier van bewegen. Voor meer informatie over trainen bij youflow kan er contact worden opgenomen via de info en contact pagina.

Wil je weten wat youflow verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van youflow of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij youflow? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je youflow het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar youflow reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. youflow

Bezoekers bekeken ook