Van Vossen Tenders - Aluminium Boten, Sloepen, Tenders & Tendersloepen

Van Vossen Tenders - Aluminium Boten, Sloepen, Tenders & Tendersloepen is een Botenbouwers gelegen aan Koematen 54 in Steenwijk.

Meer informatie over Van Vossen Tenders - Aluminium Boten, Sloepen, Tenders & Tendersloepen in Steenwijk

VanVossen Tenders is een aluminium botenbouwer die betaalbaar design biedt. Ze ontwerpen en bouwen alle boten zelf op locatie in Steenwijk en zijn uitgegroeid tot een autoriteit in Europa op het gebied van design en andere aluminium boten. Aluminium boten hebben vele voordelen, zoals duurzaamheid, omdat aluminium geen giftige stoffen bevat en niet roest. Daarnaast hebben de boten een zelflozende kuip en gaan ze lang mee zonder dat ze geverfd hoeven te worden. VanVossen is gespecialiseerd in aluminium botenbouw en biedt hoge kwaliteit design voor een schappelijke prijs. Ze hebben diverse modellen te koop, waaronder speedboten, en bieden maatwerk oplossingen. Daarnaast worden de VanVossen Tenders ook gewaardeerd in Duitsland en zijn ze nu ook vertegenwoordigd in Zuid-Holland.

Wil je weten wat Van Vossen Tenders - Aluminium Boten, Sloepen, Tenders & Tendersloepen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Vossen Tenders - Aluminium Boten, Sloepen, Tenders & Tendersloepen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Vossen Tenders - Aluminium Boten, Sloepen, Tenders & Tendersloepen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Vossen Tenders - Aluminium Boten, Sloepen, Tenders & Tendersloepen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Van Vossen Tenders - Aluminium Boten, Sloepen, Tenders & Tendersloepen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Vossen Tenders – Aluminium Boten, Sloepen, Tenders & Tendersloepen

Bezoekers bekeken ook