The Fabs Factory B.V.

The Fabs Factory B.V. is een Sportwinkel gelegen aan Broekslagen 8 in Steenwijk.

Meer informatie over The Fabs Factory B.V. in Steenwijk

Bij Kruider Workwear kun je terecht voor de juiste uitrusting op de werkvloer. Veiligheid en comfort zijn hierbij de belangrijkste aspecten. Ze bieden een uitgebreid assortiment aan werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen die zorgen voor comfort, veiligheid en duurzaamheid. Daarnaast is er ook aandacht voor representativiteit en professionaliteit. Bedrijfskleding is ontworpen om een professionele uitstraling te geven en werknemers te voorzien van comfortabele en functionele kleding. In de wintercollectie vind je kleding die warmte en bescherming biedt in koude omstandigheden. Kruider Workwear is onlangs verhuisd naar een nieuw en ruimer pand en gaat nu verder onder de naam KRUIDER WORKWEAR. Ze bieden ook personalisatiemogelijkheden zoals bedrukking en borduring van bedrijfskleding, evenals sign & printing diensten. Daarnaast hebben ze een bibliotheek met catalogi voor inspiratie en informatie over hun producten.

Wil je weten wat The Fabs Factory B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Fabs Factory B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Fabs Factory B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Fabs Factory B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar The Fabs Factory B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Fabs Factory B.V.

Bezoekers bekeken ook