Studio M&K

Studio M&K is een Interieurarchitectenbureau gelegen aan Meppelerweg 124 in Steenwijk.

Meer informatie over Studio M&K in Steenwijk

Laura Martens en Rieneke Kalkman zijn interieurprofessionals bij Studio Martens & Kalkman. Ze zijn gepassioneerd over ontwerpen en verschillende interieurstijlen. Ze stellen zich graag aan ons voor en zien elke opdracht als een uitdaging. Met behulp van gepersonaliseerde 3D ontwerpen voegen ze verschillende elementen van een interieur samen tot een mooi geheel. Ze denken graag mee met de wensen van de klant, zoals de juiste routing, meubels, styling, wandbekleding, vloerafwerking en accessoires. Studio M&K kan de klant volledig ontzorgen en een fijn thuis creëren. Hun diensten omvatten interieurontwerp, maatwerk, styling en tuinontwerp. Ze hebben verschillende projecten waar ze trots op zijn, zoals welkomsthallen, kantoren, tuinontwerpen en interieurontwerpen. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Studio M&K verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio M&K of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio M&K? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio M&K het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Studio M&K reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio M&K

Bezoekers bekeken ook