Store 6

Store 6 is een Modeontwerper gelegen aan Markt 6 in Steenwijk.

Meer informatie over Store 6 in Steenwijk

Bij Store6wonen vind je een warme sfeer met prachtige meubels, karpetten en accessoires. De gestylde woonkamers in de winkel zorgen meteen voor inspiratie. Je kunt bij Store6wonen terecht voor diverse stijlen, van rustiek tot vintage. Ze bieden een diverse selectie van merken, zoals Be Pure, Eleonora, By-Boo en Woood. Je kunt op donderdag, vrijdag en zaterdag zonder afspraak langskomen en op andere dagen kun je een afspraak maken via de website of telefoon. Store6wonen heeft tevreden klanten en laat hun resultaten zien om anderen te inspireren. In de winkel kun je de laatste trends op het gebied van interieurstijlen vinden. Ze hebben momenteel een sale lopen, waarbij je 20% korting krijgt op geselecteerde meubels. Buiten openingstijden kun je een bezoek plannen via de online agenda.

Wil je weten wat Store 6 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Store 6 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Store 6? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Store 6 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Store 6 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Store 6

Bezoekers bekeken ook