Stefan Computers

Stefan Computers is een Computerreparatie gelegen aan De Klim 4 in Zuidveen.

Meer informatie over Stefan Computers in Zuidveen

Stefan Computers is al meer dan 20 jaar een vertrouwd adres voor alle ICT-diensten in de regio. Ze bieden reparatie en onderhoud van computers, laptops en printers, evenals de verkoop van computers, software en randapparatuur. Ze geven advies over aanschaf, onderhoud en reparatie en werken op basis van "No cure, No pay". Als reparatie niet mogelijk is, betaalt u geen arbeidsuren. Daarnaast bieden ze zowel nieuwe als tweedehands computers en toebehoren aan, en hebben ze een helpdesk die 7 dagen per week bereikbaar is via e-mail. Stefan Computers heeft ook nieuwe abonnementen en is partner van Glasvezel buitenaf. U kunt contact met hen opnemen via WhatsApp tijdens kantooruren en hun adres is De klim 4 – 8343 XP Zuidveen.

Wil je weten wat Stefan Computers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stefan Computers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stefan Computers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stefan Computers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Stefan Computers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stefan Computers

Bezoekers bekeken ook