Sorelle bloem & kado

Sorelle bloem & kado is een Bloemist gelegen aan Oosterstraat 76 in Steenwijk.

Meer informatie over Sorelle bloem & kado in Steenwijk

Marla & Lyanne zijn de eigenaren van de bloemen- en cadeauwinkel Sorelle in het centrum van Steenwijk. Ze hebben veel ervaring en passie voor hun vak. In de winkel vind je een mooi assortiment aan bloemen, planten, potten en woonaccessoires. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in bruidsarrangementen en rouwarrangementen. Voor de mooiste dag van je leven kunnen ze een prachtig bruidsboeket verzorgen, evenals corsages en autoversieringen. Ze kunnen ook de trouwlocatie stylen met bloemen. Bij het overlijden van een dierbare kunnen ze helpen bij het kiezen van een passend rouwarrangement. Woorden schieten vaak tekort in zo'n emotionele periode. Tot slot bieden ze ook een bloemabonnement aan, waarbij je wekelijks, twee-wekelijks of maandelijks een vers boeket op tafel krijgt. Het abonnement is zowel zakelijk als privé mogelijk.

Wil je weten wat Sorelle bloem & kado verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sorelle bloem & kado of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sorelle bloem & kado? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sorelle bloem & kado het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Sorelle bloem & kado reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sorelle bloem & kado

Bezoekers bekeken ook