Schoonmaakbedrijf Rein Gaal

Schoonmaakbedrijf Rein Gaal is een Schoonmaakbedrijf gelegen aan Korte Venen 8 in Steenwijk.

Meer informatie over Schoonmaakbedrijf Rein Gaal in Steenwijk

Bij Rein Gaal geloven ze in maatwerk en korte communicatielijnen. Ze streven naar een partnerschap met hun klanten en willen de traditionele dynamiek tussen opdrachtgever en ontvanger doorbreken. In plaats van een standaard geografische indeling, organiseren ze hun organisatie op basis van sectoren. Hierdoor heeft elke klant één direct aanspreekpunt dat in contact staat met zowel hen als de uitvoerende medewerkers. Rein Gaal biedt alle soorten schoonmaakdiensten in eigen beheer aan en heeft sector-specifieke tips, protocollen en werving- en selectietechnieken ontwikkeld. Ze streven ernaar bij te dragen aan de verbetering van de kernactiviteiten van hun klanten. Bij Rein Gaal erkennen ze het belang van menselijk contact en zorgen ze ervoor dat evaluatiemomenten altijd plaatsvinden in een ontspannen sfeer. Ze reageren snel op gewenste aanpassingen, onderhouden intensief contact en streven naar een hoog kwaliteitsniveau. Als u behoefte heeft aan schoonmaakondersteuning, kunt u contact met hen opnemen.

Wil je weten wat Schoonmaakbedrijf Rein Gaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonmaakbedrijf Rein Gaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonmaakbedrijf Rein Gaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonmaakbedrijf Rein Gaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Schoonmaakbedrijf Rein Gaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonmaakbedrijf Rein Gaal

Bezoekers bekeken ook