Ristorante pizzeria Casanova

Ristorante pizzeria Casanova is een Italiaans restaurant gelegen aan Woldpromenade 49 in Steenwijk.

Meer informatie over Ristorante pizzeria Casanova in Steenwijk

In het Italiaanse restaurant in Steenwijk kun je genieten van authentieke Italiaanse gerechten. Ze hebben een uitgebreide menukaart met meer dan 75 gerechten, waaronder pasta's, vleesgerechten en pizza's. Er zijn ook vegetarische opties beschikbaar. De gerechten worden gemaakt door een echte Siciliaanse kok, met gebruik van de beste ingrediënten. Op de menukaart staan ook verschillende voorgerechten, zoals carpaccio en gebakken champignons, en nagerechten zoals tiramisu en vanille-ijs. Het restaurant is geopend van 16:00 tot 22:00 uur en je kunt er ook afhalen of laten bezorgen. Het restaurant is gelegen aan de Woldpromenade 49 in Steenwijk, tegenover het Reformhuis en nabij de Albert Heijn. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Je kunt telefonisch bestellen of gebruik maken van de bestelapp van eMeals.

Wil je weten wat Ristorante pizzeria Casanova verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ristorante pizzeria Casanova of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ristorante pizzeria Casanova? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ristorante pizzeria Casanova het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Ristorante pizzeria Casanova reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ristorante pizzeria Casanova

Bezoekers bekeken ook