Ri-Jo Straatwerken

Ri-Jo Straatwerken is een Aannemer voor bestrating gelegen aan Meppelerweg 92 in Steenwijk.

Meer informatie over Ri-Jo Straatwerken in Steenwijk

Bij Ri-Jo Straatwerken kunt u terecht voor al uw bestratingswerkzaamheden, tuinaanleg, grondwerk, timmerwerk en het leveren van materiaal voor bestrating. Ze zijn gespecialiseerd in gebakken klinkers en natuursteen terrassen en richten zich voornamelijk op de particuliere markt, maar bedienen ook bedrijven. Het bedrijf bestaat al meer dan 25 jaar en wordt gerund door de twee zoons van de oorspronkelijke eigenaar. Ze hebben ervaren medewerkers in dienst die in het bezit zijn van het VCA-certificaat, wat betekent dat ze vakkundig werk leveren. Ri-Jo Straatwerken opereert in een straal van 30 kilometer rondom Steenwijk, inclusief plaatsen zoals Meppel, Blokzijl, Wanneperveen en Giethoorn. U kunt altijd gratis een offerte aanvragen of contact opnemen voor verdere vragen, ze geven graag advies.

Wil je weten wat Ri-Jo Straatwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ri-Jo Straatwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ri-Jo Straatwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ri-Jo Straatwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Ri-Jo Straatwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ri-Jo Straatwerken

Bezoekers bekeken ook