Rhodos Steenwijk

Rhodos Steenwijk is een Mediterraans restaurant gelegen aan Scholestraat 14 in Steenwijk.

Meer informatie over Rhodos Steenwijk in Steenwijk

Rhodos Steenwijk is meer dan alleen een restaurant. Ze bieden dinershows, private dining en live cooking aan. De gasten zijn erg tevreden en voelen zich altijd thuis in het restaurant. De smaken van de gerechten zijn ongeëvenaard en het team is gastvrij en vriendelijk. Het restaurant heeft ook cadeaubonnen en organiseert dinershows met verschillende thema's. Tijdens deze avonden kunnen gasten genieten van heerlijke gerechten, prachtige muziek en gezellig dansen. Rhodos Steenwijk staat bekend om de warme ambiance en gastvrijheid, dus reserveer nu uw tafel online.

Wil je weten wat Rhodos Steenwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rhodos Steenwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rhodos Steenwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rhodos Steenwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Rhodos Steenwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rhodos Steenwijk

Bezoekers bekeken ook