Protestantse Gemeente Steenwijk

Protestantse Gemeente Steenwijk is een Protestantse kerk gelegen aan Kerkstraat 22 in Steenwijk.

Meer informatie over Protestantse Gemeente Steenwijk in Steenwijk

De Protestantse Gemeente te Steenwijk is een gemeente die zich inzet om mensen te laten voelen dat ze geliefd zijn door God. Niet alleen op zondag komen ze samen, maar ook doordeweeks willen ze een gemeenschap zijn. De kerk staat midden in de samenleving van Steenwijk en omgeving en nodigt iedereen uit om hieraan bij te dragen en mee te doen. Ze bieden online diensten aan en hebben een kerkelijk bureau waar je terecht kunt. Daarnaast organiseren ze verschillende activiteiten, zoals de Fancy Fair om het onderhoud van de Grote Kerk te financieren en Gemeente Groei Groepen waar mensen welkom zijn voor gespreksgroepen. Ook is er de mogelijkheid om lege statiegeldflessen in te leveren voor het goede doel. Op bijzondere dagen wordt er een symbolische bloemschikking gemaakt in de eredienst. Kortom, de Protestantse Gemeente te Steenwijk biedt voor jongeren, gezinnen, ouderen en iedereen een plek waar ze zich welkom voelen.

Wil je weten wat Protestantse Gemeente Steenwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse Gemeente Steenwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse Gemeente Steenwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse Gemeente Steenwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Protestantse Gemeente Steenwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse Gemeente Steenwijk

Bezoekers bekeken ook