Kennisgeving ontvangst van een verzoek tot het behandelen van een aanvraag voor een beschikking, in de V05, provinciale vaarweg Giethoornse meer - Kanaal Steenwijk-Ossenzijl, ter hoogte van hectometerpunt 10.900

DeSteenwijkgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst van een verzoek tot het behandelen van een aanvraag voor een beschikking, in de V05, provinciale vaarweg Giethoornse meer - Kanaal Steenwijk-Ossenzijl, ter hoogte van hectometerpunt 10.900.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gedeputeerde Staten van Overijssel delen mee dat zij op 30 april 2024 een verzoek tot het behandelen van een aanvraag voor een beschikking hebben ontvangen waarbij de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is. De aanvraag gaat over een ligplaats voor schip Elizabeth voor de locatie in de V05, provinciale vaarweg Giethoornse meer - Kanaal Steenwijk-Ossenzijl, ter hoogte van hectometerpunt 10.900.Wanneer u de documenten in het provinciehuis wilt inzien dan vragen wij u een afspraak te maken. Desgewenst kunt u de documenten digitaal toegestuurd krijgen. U kunt hiervoor telefoonnummer 038 4998899 bellen.Nadere inlichtingen: 038 499 88 99.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/prb/2024.

Dit artikel verscheen op deSteenwijkgids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Steenwijk, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deSteenwijkgids.nl
Redactie deSteenwijkgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen steenwijk
  2. prb-2024-6364

Gerelateerde berichten