Kennisgeving ontvangst van een verzoek tot het behandelen van een aanvraag voor een beschikking, onder de V05, provinciale vaarweg Giethoornse meer - Kanaal Steenwijk-Ossenzijl, ter hoogte van hectometerpunt 12.585

DeSteenwijkgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst van een verzoek tot het behandelen van een aanvraag voor een beschikking, onder de V05, provinciale vaarweg Giethoornse meer - Kanaal Steenwijk-Ossenzijl, ter hoogte van hectometerpunt 12.585.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gedeputeerde Staten van Overijssel delen mee dat zij op 1 maart 2024 een verzoek tot het behandelen van een aanvraag voor een beschikking hebben ontvangen waarbij de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is. De aanvraag gaat over het leggen van kabels met een gestuurde boring voor de locatie onder de V05, provinciale vaarweg Giethoornse meer - Kanaal Steenwijk-Ossenzijl, ter hoogte van hectometerpunt 12.585.Nadere inlichtingen: 038 499 88 99.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/prb/2024.

Dit artikel verscheen op deSteenwijkgids.nl op 07-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Steenwijk, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deSteenwijkgids.nl
Redactie deSteenwijkgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Steenwijk
  2. prb-2024-2979

Gerelateerde berichten