Kennisgeving besluit op een verzoek tot het behandelen van een aanvraag voor een beschikking Ontheffing aanleggen van kabels in provinciale (vaar)weg op locatie op en in de N334, provinciale weg Zwartsluis - Steenwijk, ter hoogte van hectometerpunt 4.350

DeSteenwijkgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op een verzoek tot het behandelen van een aanvraag voor een beschikking Ontheffing aanleggen van kabels in provinciale (vaar)weg op locatie op en in de N334, provinciale weg Zwartsluis - Steenwijk, ter hoogte van hectometerpunt 4.350.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 4 december 2023 ontvingen wij een aanvraag voor een werk. Het werk is uitgevoerd op en in de N334, provinciale weg Zwartsluis - Steenwijk, ter hoogte van hectometerpunt 4.350. In het bijzonder gaat het hier om herstelwerkzaamheden aan een waterleiding waarbij in het asfalt is gezaagd. Gedeputeerde Staten hebben besloten dat de Ontheffing wordt verleend.Wilt u de aanvraag of het besluit inzien, met de stukken die erbij horen? Dan kunt u een afspraak maken. Of wij sturen de documenten digitaal naar u op. Bel daarvoor telefoonnummer 038 499 88 99. In het besluit kunt u lezen wat u kunt doen als u het niet met het besluit eens bent. De termijn voor het indienen van bezwaar eindigt op 31 januari 2024.Voor meer informatie: Overijssel Loket, 038 499 88 99.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/prb/2023.

Dit artikel verscheen op deSteenwijkgids.nl op 23-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Steenwijk, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deSteenwijkgids.nl
Redactie deSteenwijkgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Steenwijk
  2. prb-2023-15460

Gerelateerde berichten