Praktijk voor Houdingstherapie Hercules

Praktijk voor Houdingstherapie Hercules is een Gezondheidsconsulent gelegen aan Stroomdal 36A in Steenwijk.

Meer informatie over Praktijk voor Houdingstherapie Hercules in Steenwijk

Van 8 tot en met 27 oktober is de praktijk voor houdingstherapie Hercules gesloten wegens vakantie. In die tijd worden geen mails of apps gelezen en beantwoord. Na de vakantie zal de praktijk weer beschikbaar zijn. Houdingstherapie bij Hercules is een methode om pijnklachten te verminderen. Het richt zich op het verbeteren van de houding en het in balans brengen van spieren en gewrichten. Deze therapie is niet-medisch en gebaseerd op de Egoscue methode. Houdingstherapie Hercules is de enige praktijk in Nederland die deze methode fulltime toepast. Het zitten gedurende lange periodes heeft een negatieve invloed op onze houding en kan leiden tot klachten. Houdingstherapie helpt deze klachten te verminderen door middel van persoonlijke oefeningen. Kunstmatige intelligentie wordt gebruikt om de houding in kaart te brengen en te corrigeren. De eigenaar van de praktijk, Patrick van Enschot, is een gecertificeerde houdingstherapeut. Houdingstherapie is holistisch en kijkt naar het hele lichaam en de samenhang tussen gewrichten. Het richt zich op het herstellen van de oorzaak van klachten en niet alleen op de plek waar de pijn zit. Het is een methode waarbij de cliënt zelf het werk doet en de therapeut alleen begeleidt. Houdingstherapie heeft al veel mensen geholpen om een operatie te voorkomen. Op de website van de praktijk is meer informatie te vinden over houdingstherapie en.

Wil je weten wat Praktijk voor Houdingstherapie Hercules verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor Houdingstherapie Hercules of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor Houdingstherapie Hercules? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Houdingstherapie Hercules het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Praktijk voor Houdingstherapie Hercules reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor Houdingstherapie Hercules

Bezoekers bekeken ook