Pets Place

Pets Place is een Dierenwinkel gelegen aan Burgemeester Goeman Borgesiusstraat 54 in Steenwijk.

Meer informatie over Pets Place in Steenwijk

Pets Place is de grootste dierenwinkel van Nederland met een breed assortiment voor huisdieren. Ze bieden zowel online als in hun 200 winkels alles wat je nodig hebt voor je huisdier. Daarnaast hebben ze ook producten en kennis op het gebied van tuinonderhoud, moestuinen, plantenverzorging, insectenbestrijding en werkschoeisel. In de winkels kun je terecht voor persoonlijk advies en steeds meer winkels bieden ook inentingen, knip- en wasbeurten en workshops aan. Pets Place verkoopt bekende merken zoals Royal Canin, Eukanuba, Wellness CORE, Prins, Happy-House en Pedigree. Ze hebben een ruim assortiment voor honden, katten en andere huisdieren, inclusief speciaal voer voor huisdieren met gezondheidsklachten. Je kunt Pets Place volgen op social media voor inspiratie, winacties en advies. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je eerste aankoop.

Wil je weten wat Pets Place verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pets Place of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pets Place? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pets Place het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Pets Place reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pets Place

Bezoekers bekeken ook