Pannenkoekboerderij Steenwijk

Pannenkoekboerderij Steenwijk is een Familierestaurant gelegen aan Meppelerweg 89 in Steenwijk.

Meer informatie over Pannenkoekboerderij Steenwijk in Steenwijk

Pannenkoekboerderij Steenwijk is een gezellig familierestaurant gerund door de familie Dijkema. Het restaurant is gevestigd in voormalig café Sportlust en heeft een oud Hollands interieur met een moderne twist. Op de menukaart vind je heerlijke ambachtelijke pannenkoeken met diverse soorten beleg, maar ook andere gerechten zoals saté, kipfilet en spareribs. Er worden ook allergievrije pannenkoeken geserveerd. Daarnaast is er een mooie keuze uit verschillende à la carte gerechten, zoals boerenschnitzel en runderstoof. Voor groepen tot 80 personen is er een sfeervolle zaal beschikbaar, waar ook buffetten kunnen worden aangeboden. Voor kinderen is er een grote speeltuin buiten en een mini boerderijtje met leuke dieren. De boerderij is ook een leuke locatie voor kinderfeestjes. De openingstijden zijn van vrijdag tot zondag van 16:00 tot 20:00 uur.

Wil je weten wat Pannenkoekboerderij Steenwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekboerderij Steenwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekboerderij Steenwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekboerderij Steenwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Pannenkoekboerderij Steenwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoekboerderij Steenwijk

Bezoekers bekeken ook