Obbink & Clean Inn

Obbink & Clean Inn is een Stomerij gelegen aan Markt 2 in Steenwijk.

Meer informatie over Obbink & Clean Inn in Steenwijk

Bij Annemiek Obbink kunt u terecht voor verschillende diensten en producten op het gebied van kledingreparatie, stomerij service, schoenreparatie, handwerkartikelen en fournituren. Haar naaiatelier is begonnen aan de keukentafel, maar is al snel verhuisd naar een blokhut in de tuin. In 2015 kreeg ze de kans om haar werkplek te verplaatsen naar een locatie in de binnenstad, waar ze ook een lesruimte heeft kunnen realiseren. Bij haar kunt u kleding en textiel laten repareren, die vervolgens naar de stomerij wordt gebracht voor reiniging. Daarnaast biedt ze diverse handwerkartikelen aan en kunt u bij haar terecht voor naailessen en workshops. U kunt contact met haar opnemen via telefoon, e-mail of WhatsApp.

Wil je weten wat Obbink & Clean Inn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Obbink & Clean Inn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Obbink & Clean Inn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Obbink & Clean Inn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Obbink & Clean Inn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Obbink & Clean Inn

Bezoekers bekeken ook